tankpas-bedrijven

Tankpas voor bedrijven

Tankpas voor het MKB


Er zitten diverse voordelen aan het gebruik van een tankpas:

  1. Geen gedoe meer met bonnetjes

Aan het einde van de maand ontvangt u 1 factuur, waarmee u een duidelijk inzicht heeft in uw transacties en btw.

  1. BTW-declaraties makkelijk aan te geven

BTW declareren was nog nooit zo simpel met de tankpas van Hartholt Olie, omdat wij aan het einde van de maand een overzicht toesturen met alle kosten.

  1. Een tankpas zorgt voor overzicht en controle

Als ondernemer wilt niet te druk zijn met randzaken. Daarom heeft Hartholt Olie een online systeem ontwikkelt waarmee u altijd inzicht heeft in uw transacties.

Inloggen klant

De Hartholt Olie tankpas en Tamoil Mobility Card


Wordt uw wagenpark altijd voorzien van brandstof van Hartholt Olie? Profiteer net als andere ondernemers in de regio Overijssel van de voordelen van een Hartholt Olie tankpas en nu ook de Tamoil Mobilty Card.

Speciaal voor bedrijven is er de Tamoil Mobility Card; met deze gratis tankpas kunt u terecht op meer dan 600 stations in Nederland. Tevens kunt u gebruik maken van een online portal waar u 24/7 uw transacties kunt inzien, kaarten kunt aanvragen en blokkeren. Wilt u meer weten? Ga naar: www.tamoil.nl/tankpas.

Voor een uitgebreider overzicht van alle 225 Tamoil tankstations verwijzen wij u graag naar de pomplocator op de website van Tamoil: www.tamoil.nl/tankstations.

Heeft u nog een Hartholt Olie tankpas en wilt u daar voorlopig mee blijven tanken? Dat is geen enkel probleem. In dat geval kunt u het beste nog even contact opnemen met Tamoil via 088-4007300 of per mail naar info@tamoil.nl voor het registreren van uw incassomachtiging.

Een partner die uw hele wagenpark van brandstof kan voorzien?

Kom bij ons langs of vraag ons direct naar de mogelijkheden

0572 391 626 info@hartholtolie.nl